caixa popular

Un estudiant valencià guanya el tercer lloc al millor disseny d'envàs per a oli i olives

Un estudiant valencià guanya el tercer lloc al millor disseny d'envàs per a oli i olives
13/07/2017 -

Olives, l’aposta de Mario Aguirre, és un envàs dissenyat per a contenir i conservar olives, adobats o vinagres, l’avantatge dels quals és que el seu contingut es pot menjar còmodament ja que incorpora unes xicotetes forquetes per a utilitzar en qualsevol lloc, i que és fàcilment reutilitzable.

La quarta edició espanyola ha guardonat les idees més originals dels estudiants de disseny d’algunes de les principals escoles del país, als quals es va proposar crear un envàs diferent per a oli, olives, vinagre o adobats. Un total de 80 projectes s’han presentat al certamen, que cada any creix en acceptació i participació.

El dissenyador Albert Puigdemont, CEO de l’estudi Puigdemont Roca, ha encapçalat el jurat en aquesta edició al costat d’altres catorze professionals relacionats amb el món del vidre per a alimentació i begudes. Entre tots han valorat els 80 projectes presentats a concurs pels alumnes d’algunes
de les principals escoles de disseny d’Espanya: Escola Universitària de Disseny, Innovació i Tecnologia (ESNE) de Madrid; Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte de l’Escola d’Enginyeries Industrials (EII) de la Universitat de Valladolid; EINA Escola d’Enginyeria i Arquitectura de Saragossa (UNIZAR) i Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD-València).

Aquest concurs ha arribat a suposar un trampolí en la carrera dels participants, ja que existeix la possibilitat que un dels clients de la signatura trie algun dels projectes per a fabricar-ho i comercialitzar-ho, sempre al costat del seu creador. A més, el guanyador d’aquesta edició compta amb l’al·licient de participar en la “I final internacional” que tindrà lloc a la fi de novembre de 2017 a París.

En ella participaran els millors dissenys dels diferents països en els quals Verallia duu a terme aquest concurs. El guanyador podrà optar a un premi metàl·lic o un stage formatiu en l’empresa. La iniciativa brinda als participants l’oportunitat que el seu projecte siga desenvolupat per Verallia. D’aquesta forma, el seu creador veuria el seu disseny comercialitzat a tot el món. Una possibilitat que, sens dubte, ha donat ales als participants a l’hora de traure el millor de si mateixos.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris