caixa popular

Un abarrotat Saló de Plens acull l’homenatge als músics burjassoters Pablo González Balaguer i Manuel Morcillo García

Un abarrotat Saló de Plens acull l’homenatge als músics burjassoters Pablo González Balaguer i Manuel Morcillo García
22/03/2018 -

Tots dos estaven nerviosos, expectants, aclaparats, com ells mateixos van confessar. Pablo González Balaguer i Manuel Morcillo García rebien ahir (21-03-2018) el reconeixement del seu poble, Burjassot que, amb un acte emotiu i senzill, però carregat de sentiment i de força, ha reconegut la seua trajectòria musical. 

El Saló de Plens de l’Ajuntament acollia aquest acte amb el qual el Consistori i l’Agrupació Musical Los Silos, nexe d’unió de tots dos músics, han volgut reconèixer la reeixida trajectòria musical de Pablo i de Manuel. 

Una trajectòria que els ha portat a guanyar, en 2017, diferents guardons musicals: Pablo es proclamava guanyador del Primer Certamen de Solistes de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana mentre que Manuel, amb la seua obra “Dasein”, concert per a tuba i orquestra de vent, s’alçava amb el Segon Premi Nacional de Composició organitzat per l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardinos.

Emocionats, no van faltar les paraules dels dos guardonats, abrigallats per les seues famílies, amics, per components de l’Agrupació Musical Los Silos, encapçalada per la seua presidenta, Rosa Blasco, i per diferents representants de la Corporació Municipal, entre els quals no va faltar l’alcalde de Burjassot, Rafa García, encarregat de donar-los les plaques en record d’aquest dia tan especial i qui va destacar “l’orgull que suposa per a la nostra ciutat comptar amb dos veïns com Pablo i Manuel, amb tan alta qualitat artística i humana“.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris