25n
25N
25N

Últims dies per a apuntar-se a la primera Llançadora d'Ocupació de Torrent

Servirà per a ajudar a 20 persones aturades a entrenar una nova cerca i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral

Últims dies per a apuntar-se a la primera Llançadora d'Ocupació de Torrent
01/03/2017 -

El 9 de març finalitza el termini perquè persones aturades de Torrent puguen inscriure’s a la I Llançadora d’Ocupació de la ciutat, un innovador programa de lluita contra l’atur impulsat per Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i l’Ajuntament de Torrent, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

La I Llançadora d’Ocupació de Torrent servirà per a ajudar a 20 persones aturades de la ciutat a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral. Per a açò, comptaran amb l’ajuda i orientació d’un tècnic, que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua ocupabilitat.

 

Els destinaries

La llançadora tindrà 20 places: 15 d’elles estaran destinades a joves menors de 35 anys; i les altres 5 restants, podran ser per a persones de major edat, fins als 59 anys. Tots hauran d’estar en atur i inscrits com a demandants d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació.

Al marge d’estos requisits, no se cerca un perfil formatiu concret, sinó que podran participar persones amb estudis bàsics; que procedisquen de Formació Professional o Batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries. De la mateixa manera, no se sol·licita un sector laboral determinat; sinó que la participació està oberta a persones amb trajectòries diverses, d’àrees laborals diferents, amb experiència o sense experiència; o amb especials dificultats d’accés al mercat laboral.

 

Termini d’inscripció

Les persones interessades a participar poden inscriure’s en el programa a través de la web de Llançadores o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en les dependències de l’Agència de Col·locació Ideat (carrer València, 42), en horari de 9 a 14 hores. També podran sol·licitar informació addicional en el telèfon 96 111 18 68.

 

Què faran en la Llançadora?

Les 20 persones que resulten seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l’Ajuntament. Duran a terme sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes d’ocupabilitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 16 =