caixa popular

Últims dies de la Setmana de la Mobilitat

Últims dies de la Setmana de la Mobilitat
22/09/2017 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat el concert que l’Orquestra de València oferirà demà com a acte de clausura de la Setmana i Fira de la Mobilitat Sostenible 2017, així com les actuacions de Dani Miquel i Sènior i el Cor Brutal. L’orquestra actuarà per primera vegada en la seua història en l’esplanada de la plaça de l’Ajuntament, en un concert que començarà a les 19.30 hores.

Prèviament, a les 11.00 hores del matí, la plaça de l’Ajuntament serà escenari també per al ‘Matinal EMT’, que s’obrirà amb l’actuació del cantautor valencià Dani Miquel i, a partir de les 12.30 hores, comptarà amb la presència de Sènior i el Cor Brutal. De manera paral·lela a ambdues propostes, s’exerciran activitats i animació infantil per part de l’EMT junt amb l’edifici Ajuntament, tot això, també en el marc de la Setmana de la Mobilitat.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat el “seguiment espectacular” que ha tingut la Setmana 2017. “I acabar-la d’esta manera, amb la ciutat bolcada en el gaudi de l’espai públic i valorant als nostres músics –ha manifestat- és per a nosaltres un verdader orgull”. “Veure que la gent cada vegada està més satisfeta dels èxits col·lectius i del reconeixement que està tenint València en matèria de mobilitat està tenint com a resultat aquesta complicitat –ha afegit- i continuarem treballant per a fer aquest camí junts, per tal que València siga un referent en tots els sentits en matèria de mobilitat, també apostant per esdeveniments de sensibilització com aquesta Setmana de la Mobilitat”.

El concert de l’Orquestra de València porta per títol Una plaça de cine’, i oferirà un repertori integrat per algunes de les bandes sonores més reconegudes de la història del cine. Entre elles, “Desdejuni amb diamants”, de Mancini; “Els 7 magnífics”, de E. Bernstein, o “La Missió”, d’Ennio Morricone, entre molts altres temes molt coneguts pel públic general.

El concert començarà a les 19.30 hores, amb accés lliure. En la plaça es disposaran centenars de cadires per als assistents, encara que també es podrà seguir el concert drets des del perímetre.

L’actuació de l’Orquestra de València s’emmarca també en les activitats commemoratives del 30 aniversari del Palau de la Música i del 75 de la formació musical. La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha reiterat que “el fet que la nostra Orquestra torne a eixir al carrer durant la Setmana de la Mobilitat és també una mostra de la ‘mobilitat’ que la cultura està tenint en la ciutat, amb l’objectiu d’afavorir l’accés a ella i poder gaudir-la com a dret social que és, i sempre, des del reconeixement de la figura dels seus professionals, persones que es deixen la pell per fer cultura i oferir-la, perquè totes i tots siguem un poquet més lliures.”


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats