25n
25N
25N

Últims dies per a sol·licitar les ajudes al xicotet comerç

Últims dies per a sol·licitar les ajudes al xicotet comerç
05/06/2018 -

El pròxim dia 7 acaba el termini per sol·licitar les ajudes a la creació de nous comerços i a la consolidació dels existents en la ciutat de València que duu endavant, per segon any consecutiu, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València.

Així ho ha recordat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana, qui ha dit que es tracta d’una proposta municipal que “té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris de la ciutat per tal d’afrontar les seues despeses corrents”. Actualment el termini per a sol·licitar-les està obert, però acaba en tan sols tres dies.

Galiana ha dit que “l’any passat aquestes ajudes van generar un ampli interés i esperem que enguany puguem superar els registres del 2017, ja que l’objectiu és ajudar el màxim possible al teixit comercial de València i dels seus barris que, per cert, no ha parat de registrar bones dades des de l’arribada a l’Ajuntament del Govern de Joan Ribó, ja que registra un saldo positiu net de 1.518 establiments nous en els últims dos anys”.

Apostem fermament pel xicotet comerç de València, ajudem al fet que els autònoms puguen fer front al manteniment dels seus negocis de proximitat i impulsem de manera decidida la creació d’empreses comercials a València. Amb aquesta línia de subvencions millorem encara més el mapa comercial de la ciutat, amb l’objectiu de mantenir l’essència i la tradició del cap i casal”, ha dit el regidor Galiana.

Les subvencions s’atorgaran en règim de concurrència competitiva, d’acord amb els principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat, no discriminació, eficàcia i eficiència en l’assignació i utilització dels recursos públics. I van destinades tant a les xicotetes empreses com a les microempreses.

Les ajudes es poden sol·licitar en la web de l’Ajuntament de València (en la seu electrònica) fins al pròxim dijous dia 7.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 6 =

CCCC
torrent