Últims dies per a sol·licitar ajudes per a la millora del patrimoni rural

EP

Últims dies per a sol·licitar ajudes per a la millora del patrimoni rural
15/10/2018 -

L’Ajuntament destina 95.000 euros per ajudar aquelles persones que duguen a terme obres de rehabilitació o millora del patrimoni rural protegit, amb la finalitat de fomentar la conservació del conjunt d’edificis que el conformen. Així ho ha explicat el delegat de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, qui ha afegit que el termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins a l’11 de desembre.

Sarrià ha recordat que la conservació d’aquest tipus de patrimoni «és un deure dels propietaris que l’Ajuntament vol facilitar amb aquestes ajudes, per tal de garantir el correcte manteniment de tots els immobles catalogats».

El total de la subvenció ascendeix al 20% del pressupost total de l’actuació, amb un màxim fins als 5.000 euros per ajuda. Les subvencions d’aquest programa seran compatibles amb qualsevol altra ajuda pública, sempre que el seu import no supere el cost total de l’actuació, tal com consta en les bases, que es poden consultar en la web municipal www.valencia.es.

El Butlletí Oficial de la Província de València, BOP, ja ha publicat (el passat 10 d’octubre) la convocatòria. Es tracta del segon any en vigor del Programa d’Ajudes destinades a la Rehabilitació i/o Millora del Patrimoni Rural Protegit, impulsat des de l’Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge.

El regidor Vicent Sarrià ha explicat que són susceptibles de subvenció «les obres permeses i realitzades en els béns immobles inclosos en el Catàleg Estructural de Béns i Espais Protegits de Naturalesa Rural del municipi de València». Aquestes obres podran haver-se iniciat amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud de les ajudes, és a dir des de l’1 de gener de 2018, sempre que la data d’expedició de l’Informe d’Avaluació de l’Edifici siga anterior a la data de l’inici de les obres. Finalment, l’ordre de prelació de les sol·licituds de rehabilitació que complisquen els requisits s’establirà en funció de la puntuació obtinguda amb un màxim de 10 punts.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − sis =

sagunt a escena 2019
turismo salou