25n
25N
25N

Turisme València i el sector llancen VLC Gastronomia

Turisme València i el sector llancen VLC Gastronomia
08/02/2017 -

L’Ajuntament i la Fundació Turisme València impulsaran, juntament amb els professionals del sector, accions específiques per a promocionar la ciutat com a destinació gastronòmica. El nou programa #VLCGastronomia s’emmarca en el pla estratègic elaborat per a oferir al turista “un producte diferenciat i de més qualitat, i incrementar la despesa mitjana del visitant, de la qual destina a València un 30% a la gastronomia”.

La regidora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, i el director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé, han presentat aquest programa, “que està basat en la governança oberta, inclou les empreses del sector i té un model de negoci i un pla de màrqueting propis, així com un calendari d’esdeveniments per a 2017”.

Segons ha explicat la regidora i presidenta de Turisme València, “aquest programa pretén articular una oferta autòctona i de qualitat que permetrà promocionar València com a destinació gastronòmica; estimular el consum de gastronomia pels nostres turistes, i donar suport a les empreses oferint-los un aparador on presentar la seua oferta al públic turístic”.

“El turisme gastronòmic representa una indústria global de 150.000 milions d’euros. Cada any, més de 7 milions de turistes internacionals realitzen activitats gastronòmiques durant la seua estada a Espanya. I, a València, la despesa turística en gastronomia suposa el 30% de la despesa mitjana per estada, per darrere només de l’allotjament. Per tot això, aquest producte és un dels prioritaris dins del pla estratègic de turisme de la ciutat”, ha argumentat Sandra Gómez, que també ha remarcat el “gran potencial que té la ciutat per la qualitat dels productes propis; per l’horta, un territori singular i únic a Europa; per plats tan únics com la paella, màxim exponent del nostre patrimoni gastronòmic, i pels professionals que generen una oferta innovadora i de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =