25n
25N
25N

Turisme rep demà al primer pelegrí que ha completat a peu la Ruta del Grial

Francesc Colomer destaca que “suposa una satisfacció veure que la Ruta del Grial exerceix una atracció real i una motivació per als turistes”

Turisme rep demà al primer pelegrí que ha completat a peu la Ruta del Grial
13/09/2019 -

La Ruta del Grial, comença a desenvolupar-se turísticament, ja que demà arribarà a la Catedral de València el primer pelegrí que ha realitzat la ruta a peu des de Sant Joan de la Penya fins a València.

Representants de Turisme Comunitat Valenciana, al costat d’altres entitats rebran demà al pelegrí, l’italià Antonio Aiardi, en el final de la ruta, a la porta dels ferros de la Catedral de València, la porta d’accés a la capella del Grial.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “suposa una satisfacció veure que la Ruta del Grial exerceix una atracció real i una motivació per als turistes”.

Cal ressaltar que des de Turisme Comunitat Valenciana s’han posat en marxa durant els últims tres anys diferents iniciatives per a impulsar el desenvolupament turístic de la Ruta del Grial.

Colomer ha destacat que “durant la passada legislatura vam decidir apostar per la creació de noves rutes turístiques que impulsen els nostres municipis d’interior aprofitant els recursos paisatgístics, naturals i patrimonials, com la Ruta del Grial, i durant aquesta legislatura un dels nostres objectius serà continuar desenvolupant aquests productes i rutes per a consolidar-los”.

Així, des de Turisme CV s’han impulsat diferents iniciatives i accions com el ‘fam trip’ dirigit a turoperadores polonesos que es va celebrar al novembre del passat any i que van prendre nota de totes les visites per a poder portar a grups organitzats.

A més, des de Turisme Comunitat Valenciana treballa amb el Govern d’Aragó i les universitats de totes dues comunitats per a impulsar una projecció internacional amb l’elaboració de l’itinerari europeu.

Colomer ha ressaltat “el gran potencial que tenen iniciatives d’aquest tipus per a impulsar la nostra història i cultura”. En aquesta línia, ha assenyalat que “estem davant un tema la rellevància turística del qual és evident, i la coordinació amb tots els agents implicats resulta bàsica per a promoure aquest projecte”. A més, ha assegurat que “el nostre deure és crear rutes que permeten ampliar el nostre potencial turístic i desestacionalitzar el turisme en el nostre territori”.

Cal destacar que en 2020 suposarà un empenyiment per a la Ruta del Grial la celebració de l’any jubilar, i Turisme Comunitat Valenciana està treballant conjuntament amb Turisme d’Aragó i l’Arquebisbat de València en diferents accions de promoció de la ruta.

Finalment, Francesc Colomer ha assenyalat que “hem de continuar treballant per crear rutes perquè gent que, per motius no solament religiosos o espirituals, sinó també per raons històriques, culturals, esportives o de qualsevol altra naturalesa, puga vindre a València a conéixer tota la nostra oferta turística”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =

CCCC
torrent