25n
Orgull
Orgull

Turisme presenta l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a prop de 200 operadors canadencs

Aquest esdeveniment s’emmarca en el conjunt d’accions amb països llunyans i amb potencial de creixement a mitjà i llarg termini en la Comunitat

Turisme presenta l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a prop de 200 operadors canadencs
17/06/2021 -

Turisme Comunitat Valenciana ha participat aquesta setmana en una trobada telemàtica amb prop de 200 operadors canadencs, on se’ls ha presentat l’oferta turística de la regió.

Es tracta d’un acte promocional organitzat per l’Associació Canadenca d’Agències de Viatge (Acta), que compta amb la col·laboració de Turisme CV, juntament amb l’Oficina de Turisme d’Espanya a Toronto i VisitValencia.

En concret, durant la vesprada d’ahir dimecres, es van realitzar dues presentacions ‘en línia’ del destí i oferta turística de la Comunitat Valenciana, una en anglés per a tot el Canadà i una altra en francés, dirigida als professionals de les regions francòfones de Québec i Terranova. Cal destacar que l’esdeveniment va comptar amb un total de prop de 200 operadors inscrits, entorn dels 130 per a la versió anglesa i la resta per a la francesa.

Durant les presentacions, es va promocionar l’oferta dels diferents productes i destins de la Comunitat Valenciana, insistint en l’oferta cultural, urbana i gastro-enològica de la Comunitat, d’especial interés per al mercat canadenc.

Així mateix, es va presentar la Comunitat Valenciana com un destí mediterrani i segur, de cara a una eventual i gradual obertura dels mercats transatlàntics cap a Europa. L’esdeveniment, es va complementar amb la presentació de l’oferta turística de la ciutat de València que va realitzar VisitValencia, per ser el principal destí dels turistes canadencs que visiten la Comunitat.

L’actuació s’emmarca en el conjunt d’accions ‘en línia’ amb països llunyans i amb potencial de creixement a mitjà i llarg termini en la Comunitat, com són Rússia, la Xina, els Estats Units o el Canadà, que es combina amb actuacions tant per internet com presencials en mercats que ja s’han obert més recentment, com són una bona part de mercats europeus o el propi mercat espanyol.

El mercat canadenc, amb una mica més de 37 milions d’habitants, és un mercat emissor relativament reduït encara per a la Comunitat Valenciana, però amb moltes possibilitats de cara al futur, en tractar-se d’un país amb un elevat nivell de renda, una gran població urbana, concentrada sobretot entorn de les àrees de Toronto, Mont-real, Québec i Vancouver, que realitza freqüents viatges tant per raons climàtiques, com per a conéixer altres cultures, especialment a Europa.

Les xifres d’abans de la pandèmia reflecteixen creixements sostinguts del nombre de turistes cap a Espanya fins a 2019, que s’espera vagen remuntant gradualment a mesura que es reòbriguen els diferents mercats emissors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =