25n
25N
25N

Turisme Comunitat Valenciana supera l'emissió de 30.000 bons a través del programa 'Viatgem CV'

Colomer qualifica la Setmana Santa com a “complicada” i apunta al segon semestre de 2021 per al “ressorgir del turisme, sempre al compàs de la situació sanitària i del ritme de vacunació”

Turisme Comunitat Valenciana supera l'emissió de 30.000 bons a través del programa 'Viatgem CV'
07/04/2021 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha anunciat “hem emés avui 1.000 nous bons del programa ‘Viatgem CV’, i ja hem superat els 30.000 bons emesos des de la posada en marxa d’aquest programa”.

Colomer ha incidit en què el programa del bo viatge ‘Viatgem CV’ “ho activem per a estimular la demanda, coincidint a més en un moment en què la demanda internacional està molt complicada i el turisme nacional és inexistent pels tancaments perimetrals”, per això ha ressaltat que “a través d’aquest bo viatgi impulsem el turisme entre els mateixos residents de la Comunitat, que està funcionant raonablement bé i té vocació de perdurar en 2022”.

Respecte a l’ocupació en la Setmana Santa en la Comunitat Valenciana, Colomer ha explicat que “està emmarcada en la valoració que tenim del primer semestre d’enguany, que és d’uns mesos de molta complicació per al sector turístic”, no obstant això, ha assenyalat que “la part positiva que hem observat aquests dies és que la gent, a la mínima que té l’oportunitat, mostra les ganes de viatjar”.

Respecte a les xifres, Colomer ha assenyalat que, segons les previsions de Turisme, “l’ocupació a l’interior de la Comunitat se situa en un 60% d’ocupació, mentre que en el litoral, amb una obertura del 30% o 40% de l’oferta hotelera, tenim un pronòstic d’un 50% per a aquesta Setmana Santa”.

Colomer ha recordat que “estem en un any molt complicat, hem passat un primer semestre, on s’inclou la Pasqua, molt complicat”, i ha apuntat al segon semestre de 2021 per al “ressorgir del turisme, sempre al compàs de la situació sanitària i del ritme de vacunació”.

Així mateix, el titular de Turisme ha incidit en què “el món post COVID necessitarà el turisme com una escapatòria i una teràpia col·lectiva per a superar el desastre que vivim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 15 =