25n
25N
25N

Turisme Comunitat Valenciana aposta "per la sostenibilitat per a la competitivitat de les destinacions"

Turisme Comunitat Valenciana aposta "per la sostenibilitat per a la competitivitat de les destinacions"
14/09/2019 -

El director General de Turisme, Herick Campos, ha destacat que per a Turisme Comunitat Valenciana “la sostenibilitat és una de les seues prioritats per a l’avanç i la competitivitat de les destinacions i la mobilitat urbana, un dels seus principals eixos”.

Campos, que ha participat aquest dissabte a Benidorm en el Fòrum de Mobilitat Urbana Sostenible, ha explicat que “el nostre entorn, el nostre clima i els serveis que donen les nostres empreses són precisament els nostres principals factors competitius, alguna cosa que ens diferencia de la resta de mercats”.

En aquest sentit, ha recordat la guia recentment editada i presentada per Turisme amb 100 recomanacions per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Així, ha destacat “la importància de contribuir a la sostenibilitat mediambiental, fomentar l’accessibilitat i comptar amb la implicació de les persones residents”. Per això, segons ha asseverat, “és important apostar perquè les destinacions turístiques valencianes s’avancen a aquesta nova realitat”.

De fet, durant la seua intervenció, el director general ha posat l’accent en el projecte de Destinació Turístics Intel·ligent (DTI-CV), desenvolupat per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), i ha destacat que “es tracta d’un nou model que permetrà afrontar els reptes que exigeix l’entorn actual i anticipar futurs escenaris, on la sostenibilitat és un element clau”.

“I tot això, impulsant estratègies de mobilitat turística i actuacions diverses destinades al foment d’un turisme més sostenible i compromés amb el medi ambient”, ha afegit.

Campos ha assenyalat que aquest treball no s’està desenvolupant només des de Turisme Comunitat Valenciana amb ajudes específiques a entitats locals i empreses, ja que l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial dedicarà més de 2,38 milions d’euros a aquesta matèria dins del Pla Moves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 7 =