caixa popular

El pas de vianants del túnel de la Gran Via Marqués del Túria es tancarà durant els espectacles d'il·luminació

El pas de vianants del túnel de la Gran Via Marqués del Túria es tancarà durant els espectacles d'il·luminació
07/03/2018 -

El pas de vianants del túnel de la Gran Via Marqués del Túria es tancarà durant els espectacles d’il·luminació del barri de Russafa en prevenció i per a evitar les aglomeracions que pogueren produir-se. El tancament serà efectiu de 19.00 a 02.00 hores, del 9 a l’11 i del 15 al 19 de març, amb la finalitat de millorar la seguretat de les persones.

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha explicat que la mesura “té un caràcter fonamentalment preventiu, dirigit a millorar la seguretat de les persones en uns dies en què des de fa anys s’observen grans concentracions en aquest emplaçament amb motiu dels espectacles d’il·luminació del barri de Russafa”.

Segons els informes de l’àrea de Protecció Ciutadana, s’ha arribat a comptabilitzar fins a 3.000 persones al mateix temps, amb una concentració de huit persones per metre quadrat. “Es tracta d’un pas de vianants que no està concebut per a suportar una afluència de públic tan multitudinària i que, a més, s’ha estretit després de la recent reforma que s’ha escomés”.

Per això, ha indicat la delegada, “el més aconsellable és tancar el túnel durant els espectacles d’il·luminació”. Menguzzato ha afegit que, de manera paral·lela, s’instal·laran cartells informatius per a informar els usuaris sobre els horaris de tancament d’aquest túnel de pas.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 17 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC