25n
25N
25N

L'Ajuntament ha renovat 1.116 km de canonadas d'aigua potable

L'Ajuntament ha renovat 1.116 km de canonadas d'aigua potable
13/02/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat que a través del projecte de “Renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió” s’està millorant la qualitat de la xarxa d’abastiment dels Poblats Marítims, en el barri del Cabanyal-Canyamelar.

La Delegació de Desenvolupament Urbà, a través de la Secció d’Aigües del Cicle Integral de l’Aigua, continua actuant dins del districte dels Poblats Marítims, en el barri del Cabanyal-Canyamelar. En aquest cas, a través del projecte “Renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió”, les obres del qual van començar l’1 d’agost de 2016. En data 26 de gener del 2017, s’han renovat 1,116 km de canonada d’aigua potable, amb una inversió de 446.400 €.

El regidor Sarrià ha recordat que la renovació de la xarxa d’aigua potable suposa una millora important per a l’abastiment d’un bé, com és l’aigua, de primera necessitat. Amb aquestes actuacions s’aconsegueix augmentar el cabal d’aigua en el barri i augmentar-ne la pressió. A més, aquestes actuacions reduiran significativament el risc de fuites i milloraran la qualitat del servici d’aigua potable al veïnat.

En la renovació s’estan utilitzant nous materials de fosa dúctil d’última generació, que permetran als veïns del Cabanyal-Canyamelar disposar d’una infraestructura d’abastiment d’aigua potable de la qualitat més gran.

A partir de febrer s’incrementarà el nombre de brigades que treballaran en l’obra, amb la qual cosa s’augmentarà el ritme de renovació de canonades. Aquesta actuació s’ha coordinat amb els treballs que començaran amb la reurbanització del barri. “S’està realitzant un important esforç inversor en el barri per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes” ha conclòs el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − huit =