caixa popular

Truenorayo Fest 2017 arriba a València

Truenorayo Fest 2017 arriba a València
08/08/2017 -

Per primera vegada aterra a València Truenorayo Fest 2017, organitzat pel projecte sonogràfic Hits with tits i amb l’impuls de Las Naves. La quarta edició d’aquest festival aposta per empoderar i visibilitzar a les dones en el sector de l’escena i la música underground independent i la il·lustració nacional. Noms com el de Joan Miquel Oliver, fundador del grup mallorquí Antònia Font, o el del grup català Doble Pletina, seran els plats forts de Truenorayo Fest.

Truenorayo Fest celebrarà la seua quarta edició en Las Naves, després d’haver-se convertit en una de les revelacions en el panorama festivaler del país i d’haver acumulat nominacions en els Premis Fest. Organitzat pel col·lectiu de dones Hits with Tits, canvia l’escenari del Port de Sagunt, on s’ha celebrat en les passades edicions, pel de Las Naves a València.

Aquest festival aposta fermament per la música underground i independent i la il·lustració nacional, intentant fomentar la trobada entre bandes i professionals que formen part d’aquest sector amb l’objecte d’impulsar la creativitat. El certamen compta a més amb una forta presència de la dona sobre l’escenari, celebrarà xerrades i debats sobre l’actualitat musical i reflexionarà sobre la perspectiva de gènere en la cultura.

Bandes emergents valencianes, nacionals i internacionals de primer nivell tindran cabuda en el cartell. Entre els noms més coneguts figuren els del quintet barceloní Doble Petina, amb els seus sons d’electropop i de barreja, i el del cantant mallorquí -líder del mític grup Antònia Font- Joan Miquel Oliver, qui presentarà el seu últim àlbum «Atlantis». Altres noms confirmats són també els de Kokoshca, CVEEC, Rata Negra, Les sueques, Lidia Damunt, Museless, Papa Topo i Amparito.

Segons les organitzadores, la meta és aconseguir un cartell interessant per al públic “i que sigam capaces d’unir la cultura, la normalització i la visibilitat dels artistes, així com la capacitat de les creadores”, avancen. Per a més informació sobre el festival es pot consultar la seua pàgina web.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + vint =

viva gym canovas
exposicion caps tallats