25n
25N
25N

El carrer i el trinquet Pelayo, escenaris de la trobada "Va de Dona" per visibilitzar i reivindicar el paper de la dona en el món de la pilota valenciana

La regidora d’esports, Pilar Bernabé, ha presentat hui esta jornada «que reunirà escolars i seguidores d’esta disciplina amb dones que són referent i protagonistes de la pilota valenciana»

El carrer i el trinquet Pelayo, escenaris de la trobada "Va de Dona" per visibilitzar i reivindicar el paper de la dona en el món de la pilota valenciana
24/02/2020 -

El carrer Pelayo i el trinquet que porta el mateix nom, conegut com la catedral de l’escala i corda, acollirà divendres 28, des de les 16.00 fins a les 20.30 hores, la quarta edició de «Va de Dona», trobada per visibilitzar i reivindicar el paper de la dona en el món de l’esport autòcton.

La regidora d’esports, Pilar Bernabé, ha presentat hui la jornada «que reunirà escolars i seguidores d’aquesta disciplina amb dones que són referent i protagonistes de la pilota valenciana». «De fet, durant aquesta festa, organitzada en el marc del Dia de la Dona, es desenvoluparan diverses activitats per als assistents, des de tallers de pilota valenciana i inflables per a les menudes fins actuacions de música en directe i cantada en valencià», ha aclarit la regidora per destacar que en aquesta celebració també es farà la presentació de l’Autonòmic de Raspall femení i de la Lliga Bankia d’elit femení.

Pilar Bernabé, que ha reflexionat «de la importància de l’esport femení, que hauria de reivindicar-se cada dia», ha invitat tothom perquè gaudisca d’aquesta festa, i ha instat totes aquelles xiques que no han tingut l’oportunitat de jugar a Pelayo, «una de les instal·lacions esportives del nostre esport més emblemàtica». Concretament, per participar en les partides organitzades, les xiques interessades han d’apuntar-se a l’e-mail xarxes@fedpival.es. És imprescindible tindre llicència federativa o escolar.

En la presentació d’aquesta jornada també han participat el director general d’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya, qui ha ressaltat «la quantitat i la qualitat de les disciplines esportives que ja tenen representació femenina així com la incorporació de les dones a la direcció de les organitzacions encarregades de promoure-las, tot i que queda molt camí per recórrer». Seguidament, han intervingut la Vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana (FPV), Susana Serrano, i la vicepresidenta de la Federació de Raspall Femení, Elvira López. Ambdues han agraït l’esforç municipal per impulsar la participació de la dona en l’esport autòcton.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus