25n
25N
25N

Tricicle crida a votació per a presentar els seus HITS

La companyia de teatre nascuda en 1979 porta els seus HITS a València i vol la selecció del públic

Tricicle crida a votació per a presentar els seus HITS

Entre el 19 d’octubre i el 11 de desembre la companyia amb origen a Barcelona presentarà els seus HITS en el Teatre Olympia de València. En esta oportunitat —diuen ells que podria ser l’última gira de Tricicle— s’exhibiran els millors esquetxos d’esta trajectòria que va partir amb la unió de tres estudiants d’expressió corporal.

Amb tanta història, com ho fa Tricicle per a triar els millors esquetxos? Doncs bé… amb el favor del públic. La companyia posa a disposició el seu repertori de 13 hores d’espectacle i crida al fet que el públic de cada localitat seleccione els millors en el seu lloc web i en Facebook. Cadascun podrà escollir cinc xous i els dotze més votats seran els que es representaran.

No és la primera vegada que la reconeguda companyia recorre a este mètode. En la primera oportunitat en què van fer un espectacle commemoratiu, el Tricicle 20, el públic també va prendre el control. No obstant això, la gent “sempre volia veure el mateix”, per la qual cosa admeten que esta vegada faran “trampas”, introduiran variacions i es prendran algunes concessions.

Esta gran gira tindrà una durada de quatre anys i coincidirà amb la celebració de l’aniversari 40 de la companyia.

Les entrades ja estan a la venda, amb preus des de 25€ fins a 38€.

HITS, què és?

HITS —el nom no enganya— conté el bo i millor de Tricicle, o quasi, perquè per força hem hagut de deixar a un costat esquetxos que segurament algú trobarà a faltar a pesar que serà el més llarg de tots els espectacles que hàgem fet, cent minuts farcits de gags en els quals potser no estan tots els que són però sí que són tots els que estan.

HITS —acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent— reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, que tanca l’espectacle, compost de gags curtíssims que deixen a l’espectador a la vora del col·lapse respiratori. Quasi tots apareixen tal qual van ser estrenats, ja que el pas del temps —excepte aspectes tecnològics que hem obviat o variat— no els ha afectat per no res.

HITS —acrònim de Hilarants Individus Tragicòmics i Solacívols— agradarà (molt) als quals ens coneixen de tota la vida i sorprendrà (moltíssim) als fills dels seus fills, ja que, afortunadament, cada nova generació ens ha portat més públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + tres =

museo prehistoria