caixa popular

Tret d'eixida al Rockejat 2017

Dos dies amb més d’una desena d’actuacions en les quals Reincidents i Porretas són els protagonistes del cartell

Tret d'eixida al Rockejat 2017

L’Àgora de Parc Central es converteix des de hui en l’epicentre del rock i el rap. El Rockejat congrega per a esta edició a una desena d’actuacions que faran les delícies dels amants d’estos estils de música. Després d’un any d’intens treball, Reincidents i Porretas són els caps d’este cartell que s’ha convertit en l’edició “més participativa i econòmica” de la història d’este festival estiuenc. A més, enguany l’entrada per a poder gaudir de Rockejat és gratuïta i a més de grans grups es podran escoltar a diferents formacions locals.

El 2017 quedarà marcat en la història del festival per haver sigut configurat pels diferents grups locals que, al llarg d’un any, han mantingut reunions amb la regidoria per a dissenyar el model de concert, els grups, horaris, temes i ordre d’actuació de l’edició. A més, com a novetat, se celebrarà en paral·lel la Gastro-Fira, oberta fins al fins al 30 de juliol, consistent en un espai alternatiu amb música, monòlegs, micro teatre i animació infantil.

Tal com afirmava Alfred Costa: “en esta edició mantenim les actuacions de grups de la ciutat oferint-los un espai amb les condicions tècniques adequades per a celebrar dues jornades musicals de pop-rock i dj’s, a més de celebrar una altra edició del Rapejat, novetat del passat any i que va tenir molt bon acolliment entre el públic, amb la presència de Kinky Boy i Big Fish”. Per part de l’organització s’espera que milers de joves siguen els que passen pel Rockejat per a gaudir dels seus grups favorits de rock, reggae, pop-rock, punk i mestissatge.

 

Dues jornades a cost zero

El fet de reduir el Rockejat a dues jornades respon al fet de poder conciliar el descans veïnal, a més d’adaptar-se a la realitat pressupostària del consistori. No obstant això, i gràcies al treball realitzat al costat dels grups locals, el festival no disminueix en la seua qualitat i atractiu.

De fet, esta nit es podrà gaudir de Reincidents, un grup de música rock i punk que porta en actiu des de 1987. Al conjunt que des de fa anys fa les delícies dels seus fans tant en l’àmbit nacional com a internacional, se li unirà els valencians dels de Marras, Sva-Ters i Arzua25 i els italians de Train To Roots.

Per a matí serà el grup Porretas els que facen saltar als seus seguidors. Este grup madrileny es defineix com “l’esperit d’una cultura de barri que troba en la música el millor o quasi únic vehicle d’expressió pròpia” i estan en actiu des de 1985. Els madrilenys compartiran escenari amb els grups valencians Els Benito, Mafalda, Desconcert, The Third Grade i Tonirito Leré i la Bona Band.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats