caixa popular

Puig celebra el 30 aniversari d'UGT-PV i la seua "important labor durant el temps d'autogovern"

Puig celebra el 30 aniversari d'UGT-PV i la seua "important labor durant el temps d'autogovern"
15/09/2018 -

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha sumat aquest dissabte a la commemoració del 30 aniversari de la constitució d’UGT-PV i ha enaltit “la important labor que ha fet el sindicat durant tot el temps d’autogovern”, en l’acte celebrat en el Palau de la Música de València per a homenatjar als afiliats amb més de 30 anys d’antiguitat.

Puig ha agraït a UGT “el seu suport al Govern (autonòmic) en qüestions fonamentals”, com la demanda d’un finançament just: “No donarem ni un pas marxa arrere; els valencians no volem ser menys que ningú”.

En la seua intervenció, ha assegurat sentir-se “orgullós” i recolzar al president del Govern, Pedro Sánchez, per “haver pres una decisió per la dignitat”, en relació a l’aprovació del decret-llei que pretén exhumar les restes de Franco del Valle dels Caiguts: “Calia acabar amb una anomalia democràtica i així s’ha fet”.

Sota aquest prisma, ha reivindicat la “necessitat” de les organitzacions sindicals avui dia a Europa, on ha assegurat que hi ha “un atac del populisme conservador contra els valors de la il·lustració”. “No podem consentir un pas més cap a davant del neofeixisme”, ha advertit.

Per part del sindicat, el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez, ha coincidit que “queda molt per fer”, per a apuntar “la greu situació que es viu actualment a Europa”, on creu que “el moviment sindical ha de fer una proposta per a un salari mínim interprofessional europeu”.

A nivell local, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha ressaltat que els sindicats són “una eina fonamental per a garantir els drets de les persones”. “A la Comunitat, quasi una tercera part de la gent està en el llindar de la pobresa, i quan s’analitza la causa quasi sempre està relacionada amb problemes en el món laboral”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019