caixa popular

Treballs de neteja i prevenció davant la previsió de fortes pluges a Torrent

Treballs de neteja i prevenció davant la previsió de fortes pluges a Torrent
30/08/2017 -

L’Ajuntament de Torrent a través de l’empresa municipal Aigües de l’Horta ha intensificat durant les últimes setmanes els treballs de neteja i condicionament d’embornals que permeten estar millor preparats davant les fortes pluges habituals durant esta època de l’any. Per a un correcte procés de neteja s’alça aixecament de la reixeta de cada embornal i l’alliberament de qualsevol element que impedisca el pas de l’aigua.

A continuació, es realitza l’extracció de tots els sediments que puga contenir la caixa de l’embornal i els residus es dipositen en borses, després d’açò, es comprova el correcte funcionament d’este. Finalment, les borses obtingudes de la neteja, seran retirades a abocadors controlats. Des del consistori es recorda als veïns, que els serveis d’emergències del 112 o del 092 es troben preparats per a resoldre qualsevol incidència.

Cal destacar les últimes actuacions del consistori torrentí en este sentit, com els col·lectors de la part alta de l’avinguda el passat any que suposen una gran millorança en la capacitat de la xarxa pública de clavegueram. A més, s’està duent a terme la instal·lació d’un col·lector en el carrer Gómez Ferrer que solucionarà les acumulacions d’aigua que provoquen problemes tant per als vianants com per al tràfic rodat els dies de fortes pluges.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats