25n
25N
25N

Treball tàctic en les instal·lacions de Bunyol

Abraham ha començat a trotar durant uns minuts, si bé la major part del treball de recuperació li ha portat fins al gimnàs

Treball tàctic en les instal·lacions de Bunyol
22/02/2017 -

La plantilla del Llevant ha reprès els entrenaments en sessió matinal en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. Muñiz ha comptat amb la pràctica totalitat dels integrants del primer equip per a realitzar el segon entrenament de la present setmana.

El partit davant el Sevilla Atlètic, corresponent a la jornada vigesimoséptima de la competició en LaLiga 1|2|3, fixa la seua atenció. La matinal, que ha començat a dos quarts d’onze per a concloure minuts després de les dotze, s’ha desenvolupat amb absoluta normalitat. Les qüestions tàctiques han adquirit consistència durant el verd del camp número u de Bunyol.

Abraham s’ha exercitat al marge del grup. El lateral ha començat a trotar durant uns minuts, si bé la major part del treball de recuperació li ha portat fins al gimnàs. El grup repetirà matí i divendres que ve en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =