25n
Orgull
Orgull

El transport discrecional i turístic de viatgers denúncia que segueix sense rebre les "ajudes promeses"

El sector diu sentir-se “traït” i critica que el Consell “continua apostant per les grans empreses”

El transport discrecional i turístic de viatgers denúncia que segueix sense rebre les "ajudes promeses"
23/08/2021 -

El transport discrecional i turístic de viatgers ha assegurat aquest dilluns que encara no ha rebut cap de les ajudes “promeses” pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, per a fer front a l’efecte de la pandèmia de la Covid-19.

Segons adverteix l’Associació Gestió Transport De Viatgers (ATV) en un comunicat, el sector “s’apaga dia a dia”, sent dels pocs als quals “se’ls ha deixat a la seua sort” i que encara no han représ la seua activitat.

El sector, que aglutina a 220 empreses de les quals depenen més de 20.000 famílies a la província d’Alacant, diu sentir-se “traït” pel Govern valencià, que assegura “continua apostant per les grans empreses” i torna “a demanar amb força l’arribada d’aquestes ajudes” per a les pimes del transport discrecional.

Des de l’ATV subratllen que són “molt importants per al turisme i bàsics per a la mobilitat a la nostra província, ens mereixem més respecte”.

Així mateix recorden que al transport regular de viatgers ja se li “va restablir el seu equilibri econòmic” al desembre de l’any passat i aquest mes ha eixit una segona convocatòria, per a continuar cobrint la pèrdua de viatgers.

Segons l’ATV, “són algunes d’aquestes mateixes grans empreses, dedicades al transport regular, les que han tingut la sort d’haver fet el poc treball que l’Administració podria haver-nos donat a les pimes per a pal·liar la nostra aturada”.

En concret, assenyala que els serveis perquè la població puga anar a vacunar-se els ha duts a terme els grups d’empreses d’Actuacions Mediterrani a Castelló, contracte de 318.169,70 euros, Transvía a València amb 716.976,65 euros i Vectalia a Alacant amb 783.030,20 euros.

I mentrestant, “ací estem el discrecional i turístic passant la pitjor època de la nostra història i sense notícies de l’Administració. Ens hauria encantat que s’hagueren recordat de les pimes també per a treballar, que és el que sabem fer”. “De veritat l’Administració no pot aplicar una manera de repartir més equitativa?”, conclou el comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 13 =