25n
25N
25N

Transparència i la Fundació Internacional Baltasar Garzón col·laboren en el desenvolupament de projectes anticorrupció

El conveni compta amb una dotació de 30.000 euros per a enguany

Transparència i la Fundació Internacional Baltasar Garzón col·laboren en el desenvolupament de projectes anticorrupció
11/02/2017 -

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i la Fundació Internacional Baltasar Garzón (FIBGAR) per al desenvolupament de projectes i actuacions en l’àmbit de la lluita contra les males pràctiques en la gestió pública i la prevenció del frau i la corrupció.

El conveni compta amb una dotació de 30.000 euros per a enguany.

Entre les activitats previstes es troben l’organització de seminaris, jornades o congressos relacionats amb la prevenció de les males pràctiques administratives i el frau, vinculades amb sistemes i models d’alertes primerenques en esta matèria. Així mateix, s’elaboraran estudis sobre mecanismes tècnics i jurídics.

D’altra banda, es realitzaran intercanvis d’informació sobre llicències d’ús d’aplicacions per a la detecció de les males pràctiques en les administracions públiques i la seua interrelació amb les innovacions que aporte la Universitat Politècnica de València i altres institucions en el desplegament d’instruments d’alertes primerenques.

A més, el conveni inclou l’adquisició de llicències per a implantar algorismes de detecció automàtica d’irregularitats a través del sistema d’alertes antifrau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =