25n
25N
25N

Avanços en la transformació urbana de Poblats Marítims

És la segona reunió que es realitza des del llançament del projecte a València

Avanços en la transformació urbana de Poblats Marítims
26/04/2018 -

Una delegació de València, formada per representants de l’Ajuntament de València i per la Fundació Las Naves, exposen davant els socis del projecte europeu MAtchUP l’estat actual del desenvolupament de la iniciativa en Antalya (Turquia). La ciutat de València tindrà l’oportunitat de poder explicar com està l’estat actual dels avanços de les 52 accions que estan previstes per a desenvolupar en el districte Poblats Marítims de València.

La reunió, que se celebra entre hui i demà, és la segona que es realitza des del llançament del projecte a València ara fa sis mesos. En aquesta ocasió, la trobada està organitzada per la ciutat far d’Antalya, una ciutat costanera en el sud-oest de Turquia.

Durant aquests dos dies els socis podran compartir les seues experiències i els seus avanços en la implementació de les accions previstes per a cada ciutat, a través d’una sèrie de sessions interactives que abastaran les ciutats far, València (Espanya), Dresden (Alemanya) i Antalya (Turquia).

Així mateix, les ciutats seguidores Kerava (Finlàndia), Ostende (Bèlgica), Skopje (Macedònia) i Hertseliyya (Israel) també estaran presents per a poder prendre nota i intercanviar coneixement amb vista a la futura replicació de les solucions.

Aquesta vesprada les persones assistents podran gaudir d’un recorregut demostratiu pel districte de Kepez Santral. Aquesta visita brindarà l’oportunitat de conéixer l’estat real d’aquest barri per a així poder valorar les millores que es poden fer en les àrees d’energia, mobilitat i TIC.

Aquesta trobada es presenta com una gran oportunitat perquè tots els socis puguen aprendre i compartir experiències, així com per a intercanviar idees sobre com es pot millorar la cooperació per a estar millor preparats de cara als desafiaments esdevenidors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

ccccinema
CCCC
activem alfafar