25n
Orgull
Orgull

El tramvia augmenta les freqüències el dissabte a Fira València amb motiu dels exàmens de la JQCV

El tramvia augmenta les freqüències el dissabte a Fira València amb motiu dels exàmens de la JQCV
09/06/2021 -

La Línia 4 de tramvia augmentarà dissabte que ve les seves freqüències per a facilitar l’accés a les persones que acudisquen a Fira València realitzar les proves orals convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià per a l’obtenció del C1 de valencià i de Llenguatge Administratiu, segons ha informat fonts de la Generalitat.

Durant la celebració d’aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 22 hores.

D’aquesta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l’últim a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =