caixa popular

62 llocs de treball per atendre a les persones en situació de dependència

62 llocs de treball per atendre a les persones en situació de dependència
29/03/2017 -

L’Ajuntament de València ha aprovat en la Comissió de Govern Interior extraordinària celebrada hui la modificació de la plantilla municipal per crear-ne 69 llocs de treball nous, 62 dels quals permetran l’assumpció per part de l’Ajuntament de la competència per a l’atenció de les persones en situació de dependència i unes altres set serviran per a la previsió de la creació de noves Juntes Municipals de Districte.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat que les 62 places creades a petició de la regidora delegada de Benestar Social, Consol Castillo, serviran per a atendre i realitzar valoracions a les persones en situació de dependència arran de la seua municipalització, impulsada per la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. “Assumim amb molt bona voluntat aquesta nova situació i adaptem a ella la plantilla municipal per reforçar el servici de Benestar Social perquè faça la millor faena possible i que situe València a l’avantguarda en servicis socials i valoració de la dependència”, ha explicat Campillo.

Per categories, es creen 32 places de tècniques i tècnics mitjans de treball social, 13 de personal tècnic educador social, cinc de tècniques i tècnics auxiliars de servicis socials, quatre de psicòlegs o psicòlogues, unes altres quatre de personal subaltern, una de TAG, una de sociòleg o sociòloga, una d’agent de desenvolupament local i una d’auxiliar administratiu.

Campillo ha destacat que aquesta adaptació del personal municipal se suma a les borses de treball ja publicades per l’Ajuntament al web municipal per ajustar-la a les necessitats de la ciutat i dels seus veïns i veïnes i ha recordat que entre eixes borses hi ha, per exemple, la de tècnics mitjans de treball social i la d’educadors socials.

D’una altra banda, s’han creat set noves places que aniran destinades a la previsió de creació de noves Juntes Municipals de Districte, amb sis auxiliars administratius i una plaça d’arquitecte o arquitecta. “Satisfem d’aquesta manera les necessitats de personal per a donar resposta a la reivindicació històrica dels pobles de la ciutat de tindre una Junta de Districte per als Pobles del Nord, una altra per als Pobles del Sud i una tercera per als Pobles de l’Oest”, ha destacat Campillo.
A més, la Comissió de Govern Interior també ha acordat la transformació de dues places vacants: per un costat, una plaça passa de ser de categoria d’auditor en cap TAG a auditor en cap TAG/TAE; d’una altra banda, una segona plaça passa a ser de metge analista per cobrir la jubilació de la professional de l’oficina d’anàlisis clíniques i es redunda així en el compromís del Govern de la Nau de vetlar per la salut dels treballadors i treballadores així com pel manteniment dels servicis municipals.

Les modificacions aprovades hui per la comissió hi ha previst que siguen aprovades en la sessió plenària de demà dijous.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC