25n
25N
25N

Tots a netejar les zones fluvials amb la campanya 'Mans al Riu'

Esta iniciativa de la Fundació Limme amb la col·laboració d’Aigües de l’Horta tindrà lloc diumenge que ve

Tots a netejar les zones fluvials amb la campanya 'Mans al Riu'

Diumenge que ve, 2 d’abril, la campanya de voluntariat ambiental Mans al riu portada a terme per la Fundació Limne arribarà a Torrent per a conservar i millorar els espais fluvials de la localitat. Està no sera l’única població en la qual l’activitat es realitze sinó que a la campanya estan adherides fins a 24 localitats de la Comunitat Valenciana. No obstant això, i malgrat el que Mans al riu!, porta fent-se ja algun temps, Torrent és la primera vegada que participa en la campanya.

“Hem convocat a un gran nombre de col·lectius i institucions de la nostra ciutat que esperem que el diumenge acudisquen a sumar mans a una iniciativa que volem que no solament quede en una jornada puntual, sinó que tinga la seua continuïtat i que servisca per a conscienciar a tots i totes, independentment de l’edat, de l’important que és mantenir i conservar el nostre entorn natural”, explicava Inma Amat, regidora de l’Àrea de Desenvolupament Sostenible, a València Extra.

Està iniciativa de la Fundació, arriba amb la col·laboració de l’empresa Aigües de l’Horta qui ha assumit part de les despeses de la campanya perquè segons expliquen suports com estos es consideren imprescindibles per a “teixir una xarxa col·laborativa entre totes les institucions vinculades al mitjà fluvial i la societat civil”. Serà a partir de les 10.00 hores del pròxim diumenge quan des del carrer Llíria amb l’encreuament de Mestre Fortea s’accedisca al punt d’actuació.

Cal assenyalar que durant l’última edició van participar 20 municipis amb 588 voluntaris i que es van retirar 4,5 tones de residus dels trams de riu en els quals es va actuar. Per a esta addició, ‘Mans al Riu’ aconsegueix un nou record d’afiliació, sumant municipis com Alboraig, Alcoi, Algemesí, Almassora, Alqueria d’Asnar, Alzira, Borriana, Bunyol, Canals, Cullera, Elx, Gata de Gorgos, Guadassuar, l’Eliana, Llombai, Muro d’Alcoi, Olba, Paterna, Pego, Riba-roja de Túria, Sueca, Torrent, Vila d’agres i Xeraco.

Esta activitat està oberta a la participació de tota la ciutadania, té un caràcter lúdic i didàctic, a més de millorar els espais fluvials en els quals s’actue.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =