25n
25N
25N

La ciutadania de Torrent participa en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

La ciutadania de Torrent participa en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible
05/11/2019 -

Amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i integrar el transport sostenible, l’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Mobilitat, està dissenyant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent (PMUS); un projecte que definirà l’estratègia de mobilitat per al municipi en els pròxims anys i que està emmarcat dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), i cofinançat al 50% amb fons europeus FEDER.

En la fase inicial del programa s’ha obert un període de participació per a conéixer les demandes o necessitats de la ciutadania i, sobretot, perquè puguen aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits. Per aquest motiu, ahir a la vesprada es va realitzar un primer taller en la seu de l’Associació de Veïns El Vedat perquè totes les persones, associacions i col·lectius pogueren conéixer aquesta iniciativa i, al mateix temps, oferir les seues idees i opinions.

Amb aquest pla, Torrent millorarà la mobilitat en les diferents maneres de transport, no sols per als vianants o amb bicicleta, sinó també la circulació de vehicles i el transport públic. D’aquesta manera, “permetrem satisfer les necessitats d’accés i trànsit dels torrentins i torrentines, tot això aconseguint un menor impacte mediambiental”, ha assenyalat la regidora de Mobilitat, Inma Amat.

Pròxim taller

El segon taller participatiu tindrà lloc el dilluns 11 de novembre a les 18.30 h a la Casa de la Dóna, una cita a la qual estan convidats tots els veïns i veïnes i les entitats ciutadanes. Per a assistir cal realitzar una inscripció prèvia al correu participa@cercle.es o en els números de telèfon 629100372 o 656252078.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =