caixa popular

Torrent celebra un cap de setmana en honor a la Mare de Déu dels Desemparats

Les celebracions continuen esta nit amb el tradicional i emotiu trasllat de la imatge de la Verge

Torrent celebra un cap de setmana en honor a la Mare de Déu dels Desemparats
14/05/2018 -

Els carrers de Torrent s’han engalanat este cap de setmana per a celebrar la festivitat en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Un programa replet d’actes, organitzat per la Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats, que es va iniciar el passat dia 5 de maig amb la Nit d’Albades. El divendres, en finalitzar la missa del tercer dia de Tridu, es va celebrar la Gran Dançà; un acte tradicional on van participar diferents grups de ball regional del municipi: Colla de Dolçainers de Torrent, el Grup de Ball de Torrent, la Colla El Rossejat i Grup de Ball l’Ú i el Dos.

Dissabte a la nit, l’activitat va continuar amb el trasllat de la Verge pels carrers de la ciutat. La concentració va tenir lloc en la parròquia de Montsió, i una vegada tots reunits, es va donar començament a l’acte que va acabar en la parròquia de l’Assumpció, i en el qual va participar un gran nombre de veïns i veïnes que van acompanyar a la imatge de la Mare de Déu i li van oferir emotives poesies.

La jornada del diumenge es va iniciar amb la solemne Missa Major, a la qual va assistir l’alcalde Jesús Ros, acompanyat dels diferents membres de la corporació municipal. I a la vesprada va ser el torn de celebrar la processó, que va recórrer els carrers del casc antic de la ciutat, culminant amb un espectacular castell de focs artificials.

Les festivitats de la Mare de Déu dels Desemparats continuen aquesta nit amb el tradicional trasllat de la imatge de la Verge. Un recorregut que donarà inici a les 21 h en la parròquia de l’Assumpció i que acabarà en la parròquia de Sant Lluís Beltrán, on es llançarà un castell de focs artificials. La programació conclourà amb el Besamans, que tindrà lloc matí a les 10 h, també en la parròquia Sant Lluís Beltrán. I a la vesprada se celebrarà una missa en honor als confrares difunts.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris