25n
25N
25N

Torrent posa a disposició el Telèfon Amic per donar conversa a les persones majors i ajudar en cas de necessitat

El número de telèfon és el 96 111 18 12 i estarà disponible de dilluns a diumenge des de les 8:30 a les 20 hores

Torrent posa a disposició el Telèfon Amic per donar conversa a les persones majors i ajudar en cas de necessitat

L’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa una sèrie de mesures per ajudar les persones més necessitades en aquesta crisi provocada per la Covid-19. Des del passat divendres es troba a disposició el Telèfon Amic, un servei social al qual podran acudir aquelles persones que necessiten conversar durant el confinament. Aquesta iniciativa està destinada, principalment, per a atendre a les persones majors que viuen en soledat i que tenen menys recursos per entretenir-se en el dia a dia. El gabinet psicopedagògic serà l’encarregat de contestar les telefonades dels veïns de Torrent. El número de telèfon és el 96 111 18 12 i estarà disponible de dilluns a diumenge des de les 8:30 a les 20 hores.

A més, una altra de les mesures dutes a terme és el servei de “Menjar a casa”, que consisteix en el repartiment de menjar calent a totes aquelles persones que ho necessiten i que complisquen una sèrie de requisits. Es podran beneficiar del menjar a casa aquelles persones majors de 65 anys, així com aquelles persones en situació de dependència o amb alguna incapacitat. Als 68 serveis que anaven a càrrec de la Generalitat, s’han sumat 50 més que oferirà l’Ajuntament de Torrent.

Per entretenir els torrentins durant el temps de confinament es realitzaran activitats que podran ser seguides a través de les xarxes socials de caràcter esportiu i cultural. D’una banda, aquest cap de setmana ja s’han realitzat activitats de ioga i de gimnàstica manteniment, mentre que, respecte a les activitats culturals, hi haurà actuacions teatrals, màgia, humor i hi participaran autors de contacontes. Les activitats s’anunciaran a través de les xarxes socials i l’horari serà d’11 a 18 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 5 =