25n
25N
25N

Torrent es protegeix del mosquit tigre

Durant aquests dies s’han fet tasques de desinfecció en el Hort de Trénor davant la reobertura d’accés al públic prevista per a la setmana vinent

Torrent es protegeix del mosquit tigre
29/05/2020 -

A l’arribada de l’estiu i l’increment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent va posar en marxa durant el mes d’abril una campanya per a combatre el mosquit tigre, a més de plagues de panderoles i rosegadors. D’aquesta manera, ja s’han cobert la majoria de les àrees de la ciutat amb diferents accions de desinsectació i de tractament.

Per a aquestes tasques s’ha confeccionat un mapa de tot el terme, que es divideix en 11 zones, de les quals ja han sigut tractades 9 d’elles i només falten per completar el polígon Mes del Jutge i El Vedat. Durant aquests dies s’està procedint en El Vedat, acabant el dilluns 1 de juny. Quant a l’última zona a executar, la del polígon industrial, les actuacions començaran el dia 6 i acabaran el 15 de juny, quedant protegit del mosquit tigre tot el terme municipal.

Els operaris estan treballant, sobretot, en les zones humides com a pluvials, zones inundables o embornals, llocs que poden convertir-se en focus per al mosquit tigre. Igualment, durant aquests dies s’ha actuat en l’Hort de Trénor, ja que està previst que la setmana que ve torne a reobrir el seu accés al públic.

D’altra banda, des d’Aigües de l’Horta s’està combatent contra les panderoles a través de treballs en la xarxa de clavegueram del nucli urbà amb tasques de desinsectació.

La campanya contra el mosquit tigre es completa amb els controls preventius de control dels focus, que es realitzen de manera quinzenal durant tot l’any en la xarxa de sanejament públic i altres canalitzacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 15 =

CCCC
torrent