25n
Orgull
Orgull

Torrent es prepara per a la reobertura del Parc Aquàtic El Vedat

Des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost els usuaris podran gaudir de les instal·lacions

Torrent es prepara per a la reobertura del Parc Aquàtic El Vedat
25/06/2021 -

Torrent es prepara per a la reobertura del Parc Aquàtic El Vedat dijous que ve 1 de juliol. Els usuaris podran gaudir de les instal·lacions fins al 31 d’agost en torns de matí i vesprada, amb parcel·les per a nuclis familiars. El recinte romandrà tancat una hora tots els dies, de 14.30 a 15.30 per a dur a terme les labors de neteja i desinfecció pertinents.
Susi Ferrer, regidora de l’àrea d’Esports, va assenyalar la voluntat del consistori d’augmentar l’aforament del recinte fins a un màxim de 500 persones: “Volem que puguen gaudir d’aquestes instal·lacions el major nombre de persones i que el parc es convertisca un estiu més en un punt de trobada per a les famílies en un entorn immillorable. Sempre respectant les recomanacions sanitàries”.

Així, a partir de la setmana que ve, els usuaris podran reservar les seues entrades de manera telemàtica a través de la pàgina www.fdmtorrent.com o de manera presencial acudint a la finestreta d’accés a la piscina. L’horari serà de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20 hores, i romandrà tancada els dilluns. Amb la finalitat de garantir un ús segur de les instal·lacions, es vigilarà de manera exhaustiva el compliment de les mesures de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − set =