25n
25N
25N

Torrent reparteix 20.000 mascaretes a empreses del polígon, comerços locals i treballadors

A partir de la setmana que ve, el consistori enviarà les mascaretes higièniques reutilitzables a tots els domicilis dels torrentins i torrentines

Torrent reparteix 20.000 mascaretes a empreses del polígon, comerços locals i treballadors
17/04/2020 -

A part de les mesures sanitàries que l’Ajuntament de Torrent està duent a terme per a evitar el contagi i propagació de la COVID-19 i, d’aquesta forma, protegir a tots els torrentins i torrentines, aquesta setmana s’han repartit més de 20.000 màscares higièniques a empreses del polígon, comerços locals i treballadors.

Després de la reincorporació al treball aquest dimarts de totes aquelles persones pertanyents a activitats no essencials que no poden teletreballar, també s’han repartit aquests dies algunes mascaretes en les parades de transport públic, tant al Metro com al servei d’autobús TorrentBus als treballadors i treballadores que fan ús del mateix per a desplaçar-se fins als seus llocs de treball. Així, la Policia Local i Protecció Civil han repartit 8.000 unitats d’aquest material higiènic. Per part seua, Policia Nacional n’ha lliurat 5.000.

Al mateix temps, Idea’t ha estat contactant amb les empreses del polígon industrial Masia del Jutge per a fer un repartiment de 5.000 màscares entre aquestes. Una mesura que s’ha fet extensible als comerços i negocis oberts al públic a la ciutat i en el qual s’estan distribuint 2.000 unitats.

A partir de la setmana que ve, es realitzarà l’enviament a cada domicili de les màscares que el consistori ha encarregat a una empresa torrentina, pensant en la salut de la ciutadania. En total es repartiran més de 100.000 màscares higièniques reutilitzables.
Així, en la bústia de cada llar es dipositarà un sobre amb dues màscares que cobreixen nas, boca i barbeta, garantint així un ajust adequat amb la cara. Igualment, estan confeccionades amb un material reutilitzable que és filtrant i que, en contacte amb la pell de l’usuari, no presenten riscos coneguts d’irritació o efectes adversos per a la salut. Poden tornar-se a usar, sempre que es complisca amb la rentada aconsellada i es faça un ús correcte. L’ajuntament ha publicat en la pàgina web habilitada amb informació sobre la COVID-19: www.torrent.es/covid19 les normes d’ús.

Dia Europeu de la Informació Juvenil

Com cada any, el CIJ de Torrent celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil, però aquest any a causa del confinament el fa d’una manera diferent, a través de les xarxes socials. Des de les seues cases, l’equip de corresponsals ha realitzat, produït i muntat un vídeo, capitanejat per Laura i amb la música que és d’autoria d’Irene. A més de ressaltar el paper fonamental que té la informació per a les persones joves, el vídeo se centra en la importància del bon ús que hem de fer de la informació, com contrastar les notícies o acudir a fonts oficials, i no ser part de la difusió d’informació enganys, precisament en aquests dies en què estan sortint tantes notícies i s’estenen tants rumors. Per a veure el vídeo només cal entrar en el següent enllaç: https://youtu.be/od-1uzi_d8k

Dins dels esdeveniments que avui també llançarà el CIJ a través dels comptes de xarxes socials, es comptarà amb entrevistes i un joc virtual titulat “La fugida de la granota”, creat per la jove torrentina Fátima, que portarà als qui participen en ell a realitzar un recorregut per Torrent a la recerca d’una de les granotes de la popular font de l’avinguda al Vedat.

La delegació de Joventut continua amb la seua labor a través de CIJ Torrent, que atén consultes telefòniques i per missatges en el número de telèfon 644326771, ofereix orientacions sobre formació, tècniques d’estudi i hàbits saludables per al confinament o com fer un curriculum vitae, entre altres informacions, al seu torn va publicant tots aquests tips informatius en el seu web www.torrentjove.com

També compta amb l’organització de cursos i xerrades, en diferents àmbits: nutrició, dinamització social, tecnologies de la comunicació, entre altres propostes. I per a posar a prova la rapidesa mental dels joves cada dia es publiquen per les xarxes socials endevinalles i enigmes. Igualment, els corresponsals del CIJ publiquen cada setmana els seus propis vídeos d’entrevistes, tallers de cuina, de treballs manuals, de literatura i de dibuix, convidant a la joventut de torrent a participar en la TV @correcijTorrent, a més tots els vídeos estan disponibles en el canal de Youtube CIJ Torrent en línia. Tot això a través d’Instagram de Corresponsals del CIJ: @correcijtorrent, i Facebook i Twitter CIJ Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + set =

museo prehistoria