25n
25N
25N

Torrent posa fi al mes de la Mobilitat sostenible amb l'engegada de les noves línies de TorrentBus

Torrent posa fi al mes de la Mobilitat sostenible amb l'engegada de les noves línies de TorrentBus
04/10/2016 -

Durant la celebració del mes de la Mobilitat Sostenible en este municipi, la delegació de Mobilitat de l’Ajuntament de Torrent, ha oferit als veïns i veïnes més serveis de transport públic i activitats de conscienciació social, fomentant les activitats ecològiques i sostenibles per a reduir entre tots les repercussions negatives al medi ambient en el nostre dia a dia.

És per això que durant la setmana de la mobilitat el servei públic de Torrentbus va ser gratuït per a tots els veïns i veïnes del municipi (des de l’1 de gener d’enguany, este servei ja és gratuït per a jubilats, estudiants, aturats i discapacitats). A més, enguany i coincidint amb la setmana de la mobilitat, s’han reorganitzat les línies del Torrentbus per a garantir “un millor servei i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi” destaca José Antonio Castillejo, regidor de la Mobilitat. Les noves línies de Torrentbus, que el seu objectiu és facilitar l’accés al col·legi a estudiants i familiars, s’ha posat avui marxa juntament amb la nova flota de vehicles que es va presentar en la setmana de la mobilitat.

El mes de la mobilitat va tenir la seua fi de festa en l’Hort de Trenor amb un sopar i una projecció del documental “Cars vs Bikes” amb el qual tots els assistents van poder submergir-se en una història que ens presenta diversos activistes i pensadors que lluiten per a aconseguir ciutats més sostenibles i es neguen a deixar d’anar amb bicicleta, malgrat l’augment del nom de morts en accidents de trànsit. A més es va fer lliurament de premis dels concursos organitzats pel Col·lectiu Soterranya. La guanyadora del Safari fotogràfic de la mobilitat va ser Ángeles Pla i Vicent Ángel Barberà va ser el guanyador de concurs de microrelats per la mobilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 8 =

museo prehistoria