caixa popular

Torrent posa el seu punt dolç al seu mes del Medi ambient amb una visita a la Fira de la Mel de Montroi

Torrent posa el seu punt dolç al seu mes del Medi ambient amb una visita a la Fira de la Mel de Montroi
13/11/2017 -

L’agenda del cap de setmana ha estat marcada per les activitats planificades per a celebrar el mes del Medi ambient. La jornada del dissabte es va iniciar amb la III Fira Agrícola Solidària, organitzada per l’AV El Vedat. La plaça de la Unió Musical va acollir, durant el matí del dissabte, una varietat de punts de venda on el producte local va ser el principal protagonista; un producte de gran qualitat que es va poder adquirir a canvi de la voluntat, ja que els beneficis de la compra van estar destinats a l’associació ASIDIT. També havien exposat productes d’agricultura sostenible, cerveses artesanals i vi. Va completar la programació una visita a la pedrera de Figueroles de Domenyo.
Les activitats no van parar i el diumenge va ser el torn de visitar el municipi proper de Montroi, per a visitar la Fira de la Mel, el major aparador valencià de productes lligats al món de l’apicultura, i en el qual es va poder gaudir i adquirir tota classe de productes de cosmètica, alimentació i salut natural, elaborats a partir de la mel amb pol·len, propileus, gelea reial o cera verge d’abella.

D’altra banda, els xiquets i xiquetes també han pogut gaudir de les activitats mediambientals amb la programació de l’Hort de Trénor, que el diumenge al matí va acollir el taller El bagul dels tresors de l’Albufera, on es desvelaven tots els secrets d’aquest increïble paisatge valencià. Finalment, els assistents van realitzar unes maquetes perquè es portaren a casa com a record d’aquest divertit dia. A més, tots els dimecres del mes se celebren diferents activitats infantils en diferents places de la ciutat.

La regidora de Medi ambient, Inma Amat, recorda que la programació segueix aquest dissabte amb una activitat de reforestació i apadrinament d’arbres en El Vedat, i anima a tots i totes a participar, “ja que d’una forma divertida plantarem arbres i, mitjançant una indicació en una fusta, se senyalitzarà el nom de la persona que ho apadrina i que s’encarregarà de cuidar-ho a partir d’eixe moment”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris