25n
25N
25N

Torrent participa en la campanya “En Falles monyos, pinta… i el vidre al verd”

La iniciativa fomenta la sostenibilitat i la importància del reciclatge dels envasos de vidre

Torrent participa en la campanya “En Falles monyos, pinta… i el vidre al verd”
10/03/2020 -

Amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania de la importància del reciclatge dels residus d’envasos de vidre, l’Ajuntament de Torrent s’ha sumat a la campanya “En Falles monyos, pinta… i el vidre al verd”, una proposta de comunicació i sensibilització ambiental posada en marxa per Ecovidrio i la Generalitat Valenciana, que versa sobre la importància del reciclatge dels residus d’envasos de vidre durant les festes de falleres.

La iniciativa, dirigida a les persones festeres i a la ciutadania, pretén involucrar a tots els agents implicats en les festivitats per a aconseguir que siguen més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, a través de la seua participació activa en el reciclatge dels residus d’envasos de vidre. “Es tracta d’una proposta compromesa amb el medi ambient i amb la qual pretenem continuar millorant les taxes de reciclatge de vidre a la nostra ciutat”, ha argumentat la regidora de la delegació de Gestió de Residus, Inma Amat.

La campanya es planteja com un concurs entre municipis, els quals competiran per ser la població que es quede en primera posició en el Rànquing. Es mesurarà els kg d’envasos de vidre recollits durant el període de les festes, però també es valorarà la implicació de l’ajuntament i els festers en la campanya atesa una taula de punts.

Durant els dies 16, 17, 18 i 19 de març, dos educadors ambientals visitaren els 29 casals de Torrent per a explicar-los la campanya, els beneficis del reciclatge del vidre i la importància de l’acte de reciclar durant les festes. A més, animaran a festers a participar en la campanya i es faran fotos amb l’etiqueta #ElVidreAlVerd i l’esment @Ecovidrio o Jo recicle vidre I tu? per a la seua posterior difusió en Xarxes Socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 3 =