25n
25N
25N

Torrent obri la seua primera àrea d'esplai caní

Situada en el carrer d’Albaida, el lloc compta amb un circuit d’agilitat, espai per a córrer, font i àmplia zona d’aparcament

Torrent obri la seua primera àrea d'esplai caní
13/03/2017 -

El dissabte al matí, la nova zona d’esplai caní, situada en el carrer d’Albaida, va obrir les seues portes per a rebre a tots els veïns i veïnes acompanyats dels seus animals de companyia. És una àrea ideada perquè els gossos puguen jugar i córrer, mitjançant un circuit d’agilitat. A més, compta amb una zona habilitada per a l’aparcament de cotxes.

El lloc compta amb papereres, sanecan, una font adaptada per a beure tant els cans com a persones, arbres i pròximament zona d’ombra.

L’alcalde Jesús Ros, que va anar l’encarregat d’obrir les portes als nostres veïns no humans, va donar la benvinguda a totes les famílies que es van acostar a gaudir de la zona d’esplai, que durant tot el cap de setmana va comptar amb una gran activitat. “És el primer recinte caní que obrim a Torrent, i es tracta d’un espai perquè gaudisquen tots els veïns i veïnes juntament amb els seus animals de companyia, de manera respectuosa i cuidant l’entorn, com podem observar en el càrtel de normes i consells que trobem en l’entrada i que és molt important que seguim per al correcte funcionament de l’àrea”, va destacar l’alcalde.

La regidora dels Drets dels Animals, Nadia Marín, explicava que “amb esta àrea s’atén a una de les reivindicacions de les protectores de la ciutat, que reclamaven una zona on poder gaudir en família amb les seues mascotes i, a més, amb un ampli horari”. L’horari, que s’ha establit pensant en els veïns i veïnes per a respectar les hores de descans, és: hivern (mesos de novembre a març), de dilluns a diumenge de 8.00 h a 23.00 h; i estiu (mesos d’abril a octubre), de 7.00 h a 24.00 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tres =