25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent posa en marxa els nous cursos per a formar en habilitats digitals

L'Ajuntament de Torrent posa en marxa els nous cursos per a formar en habilitats digitals
24/09/2020 -

L’ús dels mitjans digitals i els avanços tecnològics s’han posicionat hui dia com una necessitat bàsica a l’hora de buscar ocupació. Per aquest motiu, des de l’empresa municipal Idea’t de l’Ajuntament de Torrent sempre es treballa per oferir una formació en aquests aspectes per a millorar la inserció laboral de la ciutadania. Així, aquesta setmana s’han iniciat a l’aula d’informàtica de Casa de la Dona els tallers ‘Formació d’habilitats digitals’, complint i respectant totes les mesures de seguretat sanitàries.

El programa se centra en la millora de les habilitats digitals bàsiques per a la cerca d’ocupació; aprendre a obrir un compte de correu o usar el paquet Office per a crear un currículum, una base de dades i una presentació; buscar treball per Internet a través de diferents dispositius; i, finalment, elaborar un perfil professional i saber promocionar-lo en portals i xarxes socials.

El taller està dirigit a persones amb escassos coneixements en les noves tecnologies i que necessiten adquirir aquestes capacitats per a millorar la seua cerca d’ocupació. En aquest punt, Marina Olivares, regidora de Formació, ha ressaltat que “en el marc actual és imprescindible disposar de competències digitals, tant en l’àmbit laboral com en la mateixa vida quotidiana. Per això, un dels eixos centrals d’Idea’t és apostar per la formació digital per a afavorir l’ocupabilitat i que ningú es quede arrere per falta d’oportunitats”.

El primer curs finalitzarà demà, però les persones interessades poden inscriure’s a les següents edicions: del 28 de setembre al 02 d’octubre, del 19 al 23 d’octubre i del 26 al 30 d’octubre. Tots els tallers tindran un horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h o de 16.30 h a 20.30 h, depenent de cada setmana. La sol·licitud d’inscripció pot realitzar-se fins al 23 del d’octubre, en el cas dels últims cursos, a través de la pàgina web d’Idea’t: https://torrent.portalemp.com/cursos.html?fc=5.

Claus de Formació per a temps digitals

Davant la situació generada per la Covid-19, les empreses i la ciutadania s’estan veient obligats a canviar la manera d’educar-se, de treballar, d’entretindre’s i de comunicar-se. Ara, impulsar la digitalització de les empreses i la formació en competències digitals cobra més rellevància que mai per a poder ser capaces de regenerar l’economia, crear ocupació i enfrontar-se a aquesta crisi com una oportunitat. Per això, des d’Idea’t proposen el curs “Claves de Formación para tiempos digitales”. La jornada, que en aquest cas serà només un matí en horari de 9.30 – 13.30 h, es realitzarà el dia 7 d’octubre també a casa de la Dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − deu =

bombers
CCCC
bombers