25n
25N
25N

Torrent llança el concurs 'Talents de la Casa' per a promocionar el talent local

Amb aquest concurs-xou, Torrent vol descobrir nous talents entre els veïns i veïnes de la ciutat

Torrent llança el concurs 'Talents de la Casa' per a promocionar el talent local
20/05/2020 -

Des de la Regidoria de Cultura de Torrent, encapçalada per Susi Ferrer, s’han proposat continuar promocionant el talent local, i aquesta vegada el fan amb un gran concurs-xou, que permetrà als veïns i veïnes de Torrent mostrar les seues habilitats, siga cant, ball o qualsevol altra destresa que els caracteritze. L’objectiu, ha explicat la regidora, no és un altre que “entretenir a la gent, donar visibilitat al talent de la ciutat i, sobretot, que s’animen a participar”.

Sota el nom ‘Talents de la Casa’, aquest concurs multidisciplinari difondrà una sèrie de vídeos casolans en els quals es mostrarà el talent de cada participant. Al llarg de 5 episodis, concentrats en una setmana, es coneixerà al guanyador o guanyadora d’aquest primer concurs de Torrent. Però, com funcionarà? Com ha avançat Susi Ferrer, en el primer episodi s’explicaran les instruccions del concurs; en el segon i tercer episodi, es projectaran els vídeos dels participants i es triaran als tres millors; el quart dia serà la semifinal i, finalment, arribarà el moment de la gran final.

‘Talents de la Casa’ estarà presentat per José Serer, i tindrà com a ambaixadors a Raúl Ogalla i Magic Jordi, que seran els encarregats de triar, cada dia un, als tres millors. Així mateix, comptaran amb les actuacions de Pascual i Saray, com a artistes convidats. Per descomptat, la ciutadania també tindrà un paper important, i seran els encarregats de triar als finalistes a través de la ‘veu del poble’, que estarà dirigida per la periodista Beatriz Carrascosa.

La regidora de Cultura també ha anunciat que, quan passe l’estat d’alarma, “prepararem un gran espectacle amb les actuacions dels millors participants perquè tinguen l’oportunitat d’actuar en un escenari, i, per descomptat, comptarem també amb els ambaixadors i els artistes convidats del concurs”.

Els requisits per a participar són els següents: estar empadronat a Torrent, que el vídeo es grave en horitzontal i en alguna part de la casa i, en el cas de tractar-se d’actuacions grupals, caldrà mantenir la distància mínima de seguretat. En enviar el vídeo, els participants hauran de signar la cessió de drets d’imatges. Finalment, Susi Ferrer ha deixat clar que “no hi ha límit d’edat per a participar i que es tracta d’un concurs multidisciplinari, és a dir que totes les destreses són benvingudes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 1 =

Informacion coronavirus