25n
25N
25N

Torrent llança un concurs perquè els xiquets i xiquetes recomanen els seus llibres favorits

El certamen, dirigit a tots els participants del Club de lectura online que té lloc cada divendres, consisteix en l’enregistrament d’un vídeo, fer una foto o dibuix

Torrent llança un concurs perquè els xiquets i xiquetes recomanen els seus llibres favorits
14/05/2020 -

Per a fomentar la cultura i mantenir als més petits i petites entretinguts durant els dies de confinament en les seues llars, l’Ajuntament de Torrent i les biblioteques municipals van llançar el 3 d’abril el Club de lectura infantil. Al llarg d’aquestes setmanes, els nens i nenes s’han reunit en la pàgina de Facebook del consistori per a valorar i comentar els llibres proposats, com El diari de Greg, El petit vampir, L’assassinat de la professora de llengua o El petit Nicolás. Però ara el Club de lectura fa un pas més i proposa a tots els que assisteixen al club un divertit concurs que consisteix a gravar un vídeo, fer un dibuix o una fotografia per a recomanar els seus llibres preferits.

La data d’admissió per a presentar els treballs és fins a l’últim dia de l’estat d’alarma i s’enviaran al correu bibliometro@torrent.es. Es tindrà en compte la qualitat, originalitat i enginy de cada proposta. Els treballs podran ser en valencià o castellà i s’atorgaran tres premis consistents en lots de llibres. Els guanyadors es donaran a conéixer en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + dinou =