25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent informa sobre el procés d'admissió per al nou alumnat d'educació infantil

El termini per a presentar la documentació serà del 8 al 16 de juny i es tramitarà de manera electrònica

L'Ajuntament de Torrent informa sobre el procés d'admissió per al nou alumnat d'educació infantil
15/05/2020 -

L’Ajuntament de Torrent comença amb els preparatius per a iniciar el procés d’admissió per al nou alumnat d’educació infantil del curs 2020 -2021. Un termini que s’obrirà el dia 8 de juny fins al 16 de juny, tramitant-se de manera electrònica. Per això, el consistori està informant a tota la ciutadania a través de la Web del Xiquet, un espai dedicat a totes les notícies i novetats en matèria d’educació i on s’ha publicat un llistat amb tots els col·legis, públics, privats i concertats, de la ciutat, perquè les famílies puguen conéixer-los a través de les seues xarxes socials o pàgines web, així com posar-se en contacte amb ells per via telefònica. Aquest document es troba en el següent enllaç: https://bit.ly/2zcsyhu. Al mateix temps, cada família rebrà a la seua casa una carta informativa per a ajudar-los en aquest procés tan important que inicia el camí educacional dels més petits i petites.

Igualment, en la Web del Xiquet també es troba disponible el calendari d’admissió i matrícula dissenyat per Conselleria d’Educació, que inclou les dates d’educació infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP Bàsica i cicles formatius Grau Mitjà i Superior. Aquesta documentació pot visitar-se en el següent enllaç: https://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/educacio/admissio.html

D’altra banda, en la mateixa Web del Xiquet s’ha habilitat un accés directe al Formulari d’Inscripció al Canal d’Educació del consistori torrentí, perquè la Delegació d’Educació puga enviar per correu electrònic les notícies més destacades que es produïsquen en l’àmbit educatiu.

Com realitzar el procés d’admissió del nou alumnat?

Per a tramitar l’admissió de l’alumnat es podrà usar el Certificat digital emés per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV); el Sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve, eDNI, amb el seu respectiu lector; combinació del DNI i IDESP o número de suport, juntament amb l’acceptació de comprovació davant el Ministeri de l’Interior; combinació del NIE i IXESP, juntament amb l’acceptació de comprovació davant el Ministeri de l’Interior; Número de Certificat de Registre de Ciutadania de la Unió Europea, precedit per la lletra C, juntament amb l’acceptació de comprovació davant el Ministeri de l’Interior. En aquest sentit, l’Administració educativa habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =