25n
25N
25N

Torrent incrementa en un 80% el pressupost per a combatre el mosquit tigre

Als 11.197 € que el consistori inverteix anualment per a aquesta campanya, ara s’ha realitzat una inversió extra de 8.997 €

Torrent incrementa en un 80% el pressupost per a combatre el mosquit tigre
26/06/2020 -

Des del departament de Sanitat de l’Ajuntament de Torrent continuen els treballs per a evitar la proliferació del mosquit tigre. La campanya, que es va iniciar el passat 26 de març, consta de diferents accions i fases per a combatre les plagues d’aquest insecte invasor en tots els punts del municipi. Per això, al llarg de tot l’any, el consistori ha invertit 11.197 €, una xifra que ara s’incrementa en al voltant d’un 80% amb un servei extra de 8.997 €, amb la finalitat de dur a terme controls preventius i actuacions en llocs on puguen existir majors focus.

D’aquesta manera, “s’intensificarà la supervisió i tractament de manera quinzenal en les zones on puga existir un major risc de multiplicació d’aquest insecte, com és El Vedat, Parc de Trénor, zona de les mars prop del canal, voltants del barranc, àrea Genaro Palau, incloent-hi també la desinfecció de Muntanya Real, entre altres”, tal com ha explicat la regidora de Sanitat, Marina Olivares.

Consells preventius

El consistori recorda que els veïns i veïnes també poden col·laborar per a detindre la propagació d’aquest indesitjat mosquit i no afavorir la seua aparició. Cal prendre mesures preventives com evitar deixar aigua estancada o acumulacions en canalons i desguassos, desfer-se de residus i fems que puguen acumular aigua, no deixar abeuradors d’animals en terrasses, balcons o jardins, així com mantindre les piscines netes i perfectament clorades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + deu =