25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent incrementa les mesures de control i seguretat a les instal·lacions públiques

Des d’aquesta setmana es controla la temperatura dels treballadors públics i la ciutadania en l’accés a la casa consistorial

L'Ajuntament de Torrent incrementa les mesures de control i seguretat a les instal·lacions públiques
28/05/2020 -

L’Ajuntament de Torrent ha fet un nou pas per a protegir als torrentins i torrentines enfront de la COVID-19 i ha adquirit controladors de temperatura per a les dependències municipals i un equip d’ozó per a la Policia Local, adaptant-se als nous protocols de prevenció. Així, des d’aquesta setmana es mesura la temperatura de totes les persones que accedeixen al consistori, tant del personal laboral com de la ciutadania que acudeix a gestionar els seus tràmits al TDIC. Amb una cambra, que se situa a una distància de seguretat, es pot detectar ràpidament qualsevol procés febril, ja que es mostra la temperatura de manera ràpida i eficaç en la mateixa pantalla amb l’objectiu d’alertar a les persones de la possibilitat de ser transmissores del coronavirus.

D’altra banda, la Policia Local també disposa d’un equip d’ozó amb el qual es poden eliminar tota mena de virus i bacteris dels cotxes patrulla, així com de les estades menors de 50 metres. Amb aquests aparells, els vehicles que utilitzen els i les agents poden desinfectar-se després de cada ús d’una manera ecològica. Per a l’ús d’aquests generadors s’han de seguir unes mesures de seguretat per a la correcta aplicació i, al mateix temps, respectar els temps per a deixar actuar l’ozó i sempre amb la precaució de mantenir les portes i finestres del vehicle tancades durant la tasca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

museo prehistoria