25n
25N
25N

Torrent inaugura un monòlit en honor a Laura Vicuña

Torrent inaugura un monòlit en honor a Laura Vicuña
28/10/2019 -

Emmarcat en les activitats programades per a celebrar el centenari de l’arribada de les Filles de María Auxiliadora a Torrent, l’Ajuntament va inaugurar diumenge passat un monòlit en honor a Laura Vicuña al parc del carrer Santa María Mazzarello.

En l’acte, que va ser conduït per Concha Pons, presidenta d’antigues alumnes, va participar la directora de la comunitat de salesianes, Blanca Polo, i Esmeralda, una xica que en la seua adolescència va tindre problemes familiars i que va decidir anar al centre, on es va sentir acolliment i “encara que els problemes eren els mateixos, la motxilla que portava pesava menys gràcies al suport que vaig rebre”. Hui dia, la jove és mare d’un xiquet i treballa en un menjador escolar.

L’alcalde Jesús Ros no va voler perdre’s aquesta cita tan important per a homenatjar una persona “que mereix tot el nostre reconeixement perquè va treballar per Torrent i per les persones que necessitaven suport i, sobretot, perquè hui dia continua estant present en l’esperit de la Fundació que realitza una gran labor entre molts joves”.

Durant la inauguració es va destacar la lluita pels drets dels més pobres, especialment de les dones que va dur a terme la beata Laura Vicuña. També es va fer referència a la posada en marxa a l’escola María Auxiliadora i la fundació amb el mateix nom, que té més de 644 usuaris i usuàries, 23 persones treballadores i 17 persones voluntàries.

La jornada es va completar amb una recreació del que va ser un Oratori que Don Bosco va dur a terme durant la seua missió pels carrers de Torí; una convivència de jocs tradicionals per als xiquets i xiquetes, com a contacontes, pintacares o ball, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =