25n
25N
25N

Torrent il·lumina les seues festes nadalenques

Les Clavariesses de la Puríssima van ser les encarregades de donar pas a l’espectacle de la façana de l’Ajuntament amb el qual s’inaugurava l’encesa oficial de l’enllumenat de festes

Torrent il·lumina les seues festes nadalenques
09/12/2020 -

Torrent va celebrar ahir l’encesa oficial de l’enllumenat de festes amb un espectacle musical i lluminós en la façana de l’Ajuntament –el qual es repetirà tots els dies, cada mitja hora, a partir de les 18:00h-, de manera que per tercer any consecutiu l’edifici consistorial estarà il·luminat durant el transcurs d’aquests dies assenyalats. Les clavariesses de la Puríssima van ser les encarregades d’encendre les llums en un acte celebrat en la plaça Bisbe Benlloch, encara que enguany es va realitzar sense convocar a la ciutadania per a evitar aglomeracions, a causa de les circumstàncies sanitàries actuals. “Hem fet un esforç excepcional per portar l’alegria del Nadal als carrers de Torrent, especialment als més xicotets, al mateix temps que procurem que es complisquen amb les mesures sanitàries”, destaca el regidor de Participació Ciutadana i Festes, José Pascual Martínez.
Per segon any consecutiu, l’enllumenat ha sigut confeccionat pels alumnes i alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Vídeo, Discjòquei i So de l’I.E.S. La Marxadella, el qual ha sigut dissenyat per a estimular el comerç local i, al seu torn, generar alegria i il·lusió en la ciutadania per a afrontar aquests moments tan difícils. D’aquesta manera, es pretén crear un ambient que faça més visibles i atractius als comerços en llocs icònics del municipi com la Plaça Major, la Plaça de la Llibertat, el carrer Sant Valeriano, el carrer Ermita o l’Avinguda al Vedat.
Així mateix, s’han realitzat altres iniciatives festives com la instal·lació d’un arbre de Nadal de sis metres en la Plaça Major o el tradicional naixement de la Casa de la Cultura, que ahir es va obrir al públic de mà de les clavariesses de la Puríssima amb motiu de la celebració de la Immaculada Concepció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =