25n
25N
25N

Torrent facilitarà el subministrament de fàrmacs per a malalties cròniques i lactància artificial a persones sense recursos

El consistori torrentí ha signat un conveni de col·laboració tècnica amb el Col·legi de Farmacèutics de València per a millorar la gestió de subministro del servei

Torrent facilitarà el subministrament de fàrmacs per a malalties cròniques i lactància artificial a persones sense recursos
12/01/2018 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Benestar Social, sent conscient de la importància de prestar serveis de qualitat als ciutadans més vulnerables de la ciutat, efectua anualment una convocatòria per a la concessió de subvencions en diferents prestacions de serveis socials.

Entre aquestes prestacions es troben les ajudes per a tractaments crònics i lactància artificial destinades a persones sense recursos i amb dificultats per a accedir a aquests tractaments farmacològics.

L’alcalde Jesús Ros, juntament amb el regidor d’Atenció a les persones, Francesc Carbonell, i el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de València, Jaime Francisco Giner, han signat aquest matí un conveni per a regular el subministrament d’aquests tractaments, facilitant l’accés als fàrmacs necessaris en els establiments de la ciutat.

L’objectiu d’aquest conveni és “donar una bona cobertura a aquest servei, mitjançant la col·laboració tècnica entre el consistori i el Col·legi de Farmacèutics de València, que facilite la bona gestió i el subministrament dels fàrmacs a les persones que els necessiten”, destaca Francesc Carbonell.

Els fàrmacs seran derivats, per preinscripció facultativa, en les farmàcies de la ciutat adherides al conveni, a aquelles persones que després d’una valoració tècnica dels Serveis Socials del consistori resulten beneficiàries d’aquestes ajudes. Aquest conveni “millora el servei de subministrament a la població i, a més, mitjançant el treball de facturació i distribució mensual per part del Col·legi de Farmacèutics de València, permetrà tenir un control major sobre l’aportació municipal a aquesta partida”, puntualitza l’edil.

Aquest conveni se suma a l’acord de col·laboració amb les farmàcies del municipi -signat aquest estiu- amb l’objectiu de facilitar la dispensació i facturació de medicaments i productes farmacèutics que no estiguen coberts per la Seguretat Social o requerisca una aportació, per a les persones que es troben en risc d’exclusió social. Amb aquests acords, l’equip de govern continua complint amb el seu compromís electoral de millorar el model d’assistència social de la ciutat per a dotar de més qualitat als serveis i dignificar i no estigmatitzar a les persones més necessitades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 19 =