caixa popular

Torrent estrena un sistema de mesurament a temps real del contracte de residus

Amb esta eina es podrà saber la quantitat de residus, l’horari i les rutes dels camions, i fins i tot el nombre d’elevacions d’un contenidor

Torrent estrena un sistema de mesurament a temps real del contracte de residus
19/10/2017 -

Torrent ha presentat la nova eina engegada per l’Ajuntament de Torrent ‘SimLevante’, un sistema de monitoratge per a controlar a temps real un dels contractes més importants per al consistori, com és el de la gestió de residus.

Este sistema permetrà controlar la quantitat de residus que arriben a la planta, horaris dels camions (eixida i entrada), les rutes dels camions, els punts on s’arrepleguen els residus, el volum dels mateixos i el nombre d’elevacions dels contenidors.

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha declarat la importància d’esta eina, “ja que disposarem de dades pròpies que podrem contrastar amb els de l’empresa. Açò ens atorgarà tenir un major control del servei, de la quantitat de pes, rutes, horaris; un control més exhaustiu en el contracte més important de la ciutat”.

Una de les avantatges importants d’este sistema és que permet enviar alarmes d’aquells paràmetres que es desvien de l’establit, amb el que es podrà conéixer, per exemple, quan un camió ha modificat o és desviat de la seua ruta establida o s’ha produït un increment fora dels habituals en recollida dels residus i estudiar les seues causes.

A més, esta eina permetrà amb l’estudi de les seues dades optimitzar recursos i recorreguts, reconduir les rutes que duen a terme els camions, ja que en algunes èpoques, per exemple l’estival, concretament en el mes d’agost, es podran modificar el trajecte, segons la demanda de residus. El SimLevante es completarà amb la implantació d’una bàscula per a ús públic municipal, a més de per a què pesen des del servei de recollida de residus, situada en el Mas del Jutge.

“No hi ha un sistema com este en tot el país. Es tracta d’una eina única que pot ser emprada en altres àrees, com per exemple com a Sanitat o Educació, on es podran monitoritzar i mesurar la quantitat d’aigua o despesa de calderes, i així augmentar l’eficiència i la capacitat, amb el que al mateix temps aconseguirem reduir els costos”, ha destacat Campos.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris