25n
Orgull
Orgull

Torrent engega un nou pla de revitalització del teixit comercial

El Ayuntamiento de Torrent ha puesto en marcha el nuevo Plan Estratégico de Impulso y Modernización con el que pretende una revitalización del tejido comercial

Torrent engega un nou pla de revitalització del teixit comercial
05/09/2018 -

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat la posada a punt del Pla Estratègic d’Impuls i Modernització del Teixit Comercial de Torrent, el qual contempla els fonaments i les mesures necessàries per a l’impuls, la modernització i la revitalització del teixit comercial de la ciutat.

La implementació d’aquest pla repercutirà en la determinació d’un model comercial més adequat a fi de promoure el paper del comerç sobre el municipi. Andrés Campos, regidor de Recursos i Modernització, ha assenyalat que aquest pla “aconseguirà oferir millors serveis, així com posicionar a Torrent en una situació d’avantatge enfront d’altres localitats, convertint-la en una ciutat comercialment atractiva”.

“El resultat de tot açò serà un diagnòstic de la situació competitiva del comerç local, identificant les seues febleses, fortaleses, amenaces i oportunitats”, conclou Campos’.

El projecte està integrat dins de la xarxa de Smart Cities, concretament dins del Pla Director Smart City d’EDUSI, i està cofinançat pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). D’aquesta manera, el projecte, a priori, definirà l’actual situació del teixit comercial de Torrent, així com aspectes socials i socioeconòmics, alhora que contemplarà una anàlisi dels patrons de consum i compra de demanda potencial de la localitat i els seus voltants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =