25n
25N
25N

Torrent dóna a conèixer la seua Setmana Santa en la Trobada Interdiocesano de Germanors

El Museu de la Setmana Santa i l’exposició de vestits de Reina van mostrar la singularitat de la Setmana Santa torrentina

Torrent dóna a conèixer la seua Setmana Santa en la Trobada Interdiocesano de Germanors
21/02/2017 -

Torrent va acollir dissabte passat la IX Encontre Interdiocesans de Germanors i Confraries, una jornada de convivència que va començar de bon matí amb la recepció en el Museu de Setmana Santa. L’alcalde Jesús Ros, acompanyat de la Reina del Encontre, Gemma Torrent, el president de la Junta Central de Germanors, José Vicente Yago, el consiliari de la Setmana Santa de Torrent, Juan José Llorens i diversos membres de la corporació van donar la benvinguda als més de 200 assistents vinguts de tota la Comunitat Valenciana. Durant la recepció, tots ells i totes elles van conéixer de primera mà el Museu de Setmana Santa, mostra del valor artístic de la Setmana Santa torrentina.

A continuació, es van desplaçar fins a la parròquia de l’Asunción acompanyats per una representació de les bandes de cornetes i tambors de la Santa Faç, Negacions de Pedro i Jesús Nazareno. Una vegada allí, el consiliari de la Setmana Santa de Torrent, Juan José Llorens, va oferir una conferència sobre la evangelització dels confrares a través de la Setmana Santa. Després d’açò, enfront del local social de la germanor Verge dels Dolors es va gaudir d’un vi d’honor mentre les bandes que acompanyaven a la comitiva van tocar diverses marxes. L’última parada va ser l’Antic Mercat, on la figura de la Reina del Encontre, màxim exponent de la Setmana Santa torrentina, es va donar a conéixer als visitants a través dels vestits de l’exposició. Després d’un menjar de germanor en el Vedat, una Eucaristia en la parròquia de Muntanya-Sión, presidida pel Bisbe Auxiliar, Arturo Ros va posar punt final a la IX Encontre Interdiocesà. El pròxim Encontre serà en Vall d’Uixó el 3 de febrer de 2018.

Totes les fotografies de la Trobada en la galeria de Flickr del Ajuntament de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 4 =