25n
25N
25N

Torrent concedeix 84.500 € en beques per a material escolar

Torrent concedeix 84.500 € en beques per a material escolar
30/01/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu d’ajudar en l’adquisició de material escolar per als estudiants, ha destinat 84.500 €, concedint beques dirigides al nivell d’educació infantil de segon cicle, educació primària, secundària, educació permanent d’adults i estudis de música i dansa. La delegació d’Educació ha publicat el llistat de concessió de les beques, amb les quals es beneficien 2.213 alumnes i alumnes. “La finalitat d’aquestes ajudes és afavorir la igualtat d’oportunitats i compensar les diferents situacions soci econòmiques de les famílies”, ha subratllat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

En total s’han concedit 608 beques fins a 40 € cadascuna per a l’alumnat d’educació infantil de segon cicle; 937 per als xiquets i xiquetes d’educació primària; 450 ajudes per a l’alumnat d’educació secundària; 79 beques per a cursar música i dansa; i 139 beques de 25 € cadascuna a l’alumnat d’educació permanent d’adults.

La resolució pot consultar-se en la pàgina web municipal en la secció d’Educació i en aquest enllaç: http://bit.ly/2sxKobB

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 19 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa