L'Ajuntament de Torret distribueix ampolletes per a netejar les miccions de gossos

Les persones amb mascotes han de censar als cans en el registre municipal (TDIC) i rebran l’envàs

L'Ajuntament de Torret distribueix ampolletes per a netejar les miccions de gossos
12/04/2019 -

L’Ajuntament de Torrent continua treballant en la campanya de benestar animal que va posar en marxa per a conscienciar sobre el cens de mascotes i insistir en la responsabilitat que tenen els propietaris de mantenir neta la via pública. En aquesta fase de la campanya, el consistori distribuirà, de manera gratuïta, ampolletes perquè les persones que disposen d’animals de companyia isquen al carrer amb les mateixes i aboquen el contingut sobre les miccions. D’aquesta manera s’aconsegueix evitar la deterioració del mobiliari urbà i males olors, mantenint una ciutat neta per a tots i totes.

Per a recollir les ampolletes, els i les propietàries hauran de registrar a les seues mascotes en el cens municipal d’animals de companyia, recordant l’obligació de censar als animals, principalment gossos i gats, en el termini de tres mesos des del naixement o un mes després de la seua adquisició. La inscripció pot realitzar-se gratuïtament en el TDIC, planta baixa de l’Ajuntament de Torrent; o bé de manera electrònica en www.torrent.es. En el cas que el ca ja estiga inscrit, es pot recollir l’envàs presentant la placa acreditativa. A més, s’entregarà un osset porta-bosses per a la recollida d’excrements.

Les ampolletes han de contenir detergents enzimàtics, vinagre o derivats d’àcid cítric, i abocar el contingut sobre les miccions. Igualment, l’ajuntament recorda la prohibició d’utilitzar lleixius o productes amoníacs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + huit =

sagunt a escena 2019
turismo salou